Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Voorschoten

Gastvrouw of heer voor de woensdagochtend

Regelmatig Noord-Hofland
  • Activiteitenbegeleiding
  • Sociaal & welzijn
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ouderen

Op woensdagochtend organiseert activiteitencentrum de Alettahof een ochtend voor senioren van 09.30 uur tot 11.30 uur. Het is een inloop ochtend waas de senioren een kopje koffie komen drinken, een praatje maken of een spelletje doen. Ontmoeten is het belangrijkste.De taak van de vrijwilliger is om samen met andere vrijwilligers de koffie te schenken en daar waar behoefte is een gesprekje aan te gaan.

Delen:

  • De vraag van is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligvoorschoten

Laat namens Activiteitencentrum Alettahof weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Gastvrouw of heer voor de woensdagochtend" van namens Activiteitencentrum Alettahof.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere VrijwilligVoorschoten deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels . Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.Functie:gastvrouw
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vrijwillig Voorschoten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Gastvrouw Vrijwillig Voorschoten 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures