Vacature Personal Trainer & Lifestyle Coach

Personal Trainer & Lifestyle Coach in Wassenaar

Body Biz het vakblad voor fitnessprofessionals
Wat hebben we jou te bieden!
Als Personal Trainer & lifestyle coach bij Studio-VitaFit haal je meer uit je werk. Bij VitaFit werken we alleen op afspraak en doen we niet aan vrij sporten. Dit houd in dat je zelf je agenda beheerd met je sporters op de dagen dat het jullie uitkomt, en zelf de dagen en uren in kan vullen. Er zijn 2 soorten lessen: één op één en in groepsverband . De groepen bestaan uit maximaal 6 personen . Doordat we niet aan vrije sport doen, hoef je nooit te wachten tot mensen klaar zijn op een apparaat. Je kan altijd gewoon doorgaan met de training. De uren die je werkt is minimaal 12 uur in de week, oplopend tot 24 uur per week. Dit komt omdat er niet gelijk 24 nieuwe Personal Trainingsklanten voor je klaar staan. Wel garanderen wij minimaal 12 uitbetaalde uren per week. En is er uitzicht naar een vast contract.
Verder bieden wij:

 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Betaalde overuren
 • 24 vakantiedagen

Functieomschrijving
Studio-VitaFit is niet zomaar een sportschool. Wij werken met specifieke apparatuur waar je voornamelijk je eigen lichaamsgewicht gebruik. Functioneel en 3 dimensionaal trainen zijn onze speerpunten en daar is onze apparatuur en ruimte op ingericht Je gaat werken met super gave nieuwe technologie om o.a. je houding en evenwicht te trainen.
Je bent niet zomaar een personal trainer maar ook een lifestyle coach. Dat houd in dat je voor elke klant specifiek aan de slag gaat en je trainingen personaliseert. Ook het eet patroon en gebruik van vitmanies en supplementen, omslagpunt, ademhaling etc. worden hierin meegenomen.
Functie eisen:
 • Je bent in bezit van minimaal NASM en/of EXOS en/of CHECK diploma of gelijkwaardige opleidingen.
 • Alleen Fitness A en/of B is NIET voldoende.
 • Je hebt een brede interesse en een gezonde basiskennis op het gebied van voedings- en bewegingsleer en je bent bereid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.
 • Je bent per direct beschikbaar, in bezit van een rijbewijs en woont max 20km vanaf Wassenaar.
 • Je hebt een aantoonbare affiniteit met sport, je bent servicegericht, flexibel, fit, representatief en een echte teamspeler.
 • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je spreekt ABN en Engels.


Functie:personal trainer/coach
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Body Biz International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Personal Trainer & Lifestyle Coach Body Biz International 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures