Vacature Enthousiaste Communicatiemedewerker

Enthousiaste Communicatiemedewerker in Wassenaar

Als U een VOLVO koopt bij NIHAM ontvangt De Kieviten een bonus van € 1000.00. Online shoppen of hotelkamer reserveren via booking.com of expedia? Doe dit dan via onze web shop op onze website dan spaart u voor de Kieviten. · Als U een VOLVO koopt bij NIHAM ontvangt De Kieviten een bonus van € 1000.00. Online shoppen of hotelkamer reserveren via booking.com of expedia? Doe dit dan via onze web shop op onze website dan spaart u voor de Kieviten. · Als U een VOLVO koopt bij NIHAM ontvangt De Kieviten een bonus van € 1000.00. Online shoppen of hotelkamer reserveren via booking.com of expedia? Doe dit dan via onze web shop op onze website dan spaart u voor de Kieviten.


Wil jij iets doen voor onze vereniging en ben jij een enthousiaste communicatiemedewerker. Heb je een goed gevoel voor taal en ben je geïnteresseerd in alle drie sporten van onze vereniging? Dan ben jij diegene die we zoeken.
Je rol :
Een positieve bijdrage te leveren aan alle communicatie-uitingen.
Teksten aanleveren
Kennis van en ervaring met Sociale Media

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar

Contact informatie Contact

Clubhuis/Bar Administratie E-mail: Ledenadministratie E-mail: ClubhuisFunctie:communicatiemedewerker
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Kieviten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Enthousiaste Communicatiemedewerker De Kieviten 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures