Vacature Dirigent Concertorkest

Dirigent Concertorkest in Voorschoten

Dirigent Concertorkest

Dirigent voor ons Concertorkest gezocht!

Go nuts, teach notes!

Als dirigent van ons concert orkest kom je voor een groep van 25 muzikanten te staan met een enorme berg aan muzikale ervaring. Veel muzikanten zijn in de drumfanfare of zelfs het jeugdorkest begonnen. We spelen alle soorten muziek maar de klassiekers van diverse songfestivals, Oud-Hollandse meezingers, marsen, filmmuziek maar ook kerstmuziek staat bij ons op de lessenaar. We zijn niet heel vereisend en spelen omdat we het leuk vinden en ons publiek te vermaken. Kom jij ons concert orkest dirigeren?

Wie zijn wij

Muziekvereniging Laurentius is opgericht in 1923 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vereniging met een drumfanfare, jeugdorkest, jeugdopleiding en een concertorkest. Het concertorkest treedt op in een zittende setting en in de kerstperiode wordt het gehele orkest een Dickensorkest dat op kerstmarkten, verpleegtehuizen en in winkelcentra optreedt.

Jouw profiel

Je ademt muzikaliteit en vindt het leuk om dit over te dragen aan onze muzikanten. Een afgeronde directie opleiding is geen vereiste, maar duidelijk kunnen dirigeren natuurlijk wel. Je hebt de mogelijkheid om ongeveer 10 keer per jaar met ons op te treden met de nadruk op de kerstperiode.

En verder:

  • Je kan respect, afdwingen bij het orkest waarbij een juiste balans te vinden is tussen presteren en plezierig muziek maken
  • Je hebt uitgebreide repertoirekennis en bent bereid om in samenwerking met de muziekcommissie een repertoire te selecteren voor optredens
  • Je hebt een goed gevoel voor het verenigingsleven en is hier actief bij betrokken
  • Je bent eindverantwoordelijk voor het muzikaal functioneren van het orkest

Neem jij het stokje over? Wacht dan niet langer en stuur je cv met een korte motivatie naarFunctie:dirigent
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Muziekvereniging Laurentius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Dirigent Concertorkest Muziekvereniging Laurentius 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures