Vacature Leden Bestuur

Leden Bestuur in Leiden

Organisatie


Bestuur

Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door een toezichthoudend algemeen bestuur en een uitvoerend bestuurder. De laatste is tevens rector van het Vlietland College. Het algemeen bestuur bestaat uit minimaal vier leden en wordt bij voorkeur samengesteld uit ouders van het Vlietland College. Het bestuur is te bereiken via .

Leden Bestuur

uitvoerend bestuurder

De schoolleiding

De schoolleiding bestaat uit de rector, een afdelingsleider organisatie en vier afdelingsleiders. Het Vlietland College is verdeeld in vier afdelingen ( brugklas , mavo , havo en vwo ), elk met een eigen team onder leiding van een afdelingsleider.
Peter Muires
afdelingsleider organisatie

Sander van der Maat
afdelingsleider havo

Inger Klijnhout
afdelingsleider vwo

Er is een actieve oudervereniging binnen het Vlietland College. De oudervereniging heeft als doel een band te scheppen en te verstevigen tussen ouders, leerlingen en school. De oudervereniging heeft een duidelijke inbreng op school en denkt actief mee. De vereniging bewaakt de identiteit van de school, signaleert problemen en doet aanbevelingen aan het schoolbestuur.

De oudervereniging is een laagdrempelig groep ouders die vijf keer per jaar bij elkaar komt en een klankbord vormt voor de school. Daarnaast helpen we bij activiteiten, zoals open dagen, het uitblaaspijpje na de examens en examenuitreikingen. Ook dragen we, dankzij de ouderbijdragen, financieel bij aan projecten en activiteiten voor de leerlingen en zorgen we voor een attentie voor personeel bij ziekte, afscheid, geboorte etc. Heeft u vragen,
opmerkingen of zin om mee te doen? Mail met de oudervereniging:

Adres
Apollolaan 262
2324 BZ Leiden

T
E
Functie:leden bestuur
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Vlietland College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Leden Bestuur Het Vlietland College 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures