Vacature Verzorgende IG Nacht

Verzorgende IG Nacht in Wassenaar


Voor ZZP / Flexpool


Verzorgende IG nacht, Duinstede

16 - 36

De uitdaging


Voor Woonzorgcentrum Duinstede zijn wij op zoek naar een verzorgende IG. Past werken in een woonzorgcentrum bij jou? Ben jij tussen de 16 - 36 uur flexibel inzetbaar? Lees dan verder!
Duinstede is in de regio Wassenaar een belangrijke ontmoetingsplek met een mooie locatie omringt door veel natuur waar veel activiteiten worden georganiseerd. Onze PG afdelingen hebben een prachtige binnentuin en een groot terras waar bewoners en mensen uit de wijk gebruik van kunnen maken.
In ons woonzorgcentrum geven wij deskundige zorg aan mensen met lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bij deze laatste vorm gaat het vaak om dementie (psychogeriatrie). Deze veelal kwetsbare mensen ondersteunen wij met multidisciplinaire teams. Hierin is iedere functie belangrijk, ieder levert met zijn of haar kennis en ervaringen een goede bijdrage.
"Het leven leiden wat je lief is"
Dit is de visie van Florence en deze dragen wij met trots uit! Voorop staat dat wij onze bezoekers en bewoners een veilig en plezierig woon-/ leefklimaat willen bieden waar respect en open communicatie centraal staan.
Je krijgt een uitdagende baan als verzorgende IG in een enthousiast team. Je salaris is ingedeeld in
FWG 35 conform CAO VVT. Een jaarcontract van 16 tot 36 uur per week met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel voor meer informatie met Mirte Hallo, locatiemanager, telefoonnummer .

De werkzaamheden

Al je werkzaamheden zijn erop gericht om invulling te geven aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Je houdt nauwgezet in de gaten hoe het met een bewoner gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Ook denk je mee in oplossingen en werk je samen met andere disciplines.
En als je je wilt ontwikkelen, dan biedt Florence je diverse mogelijkheden om je te specialiseren of jezelf bij te scholen. Kortom, als verzorgende IG bij Florence heb je een boeiende baan te pakken waarin je écht het verschil kunt maken voor onze bewoners.

De verwachtingen

Voor deze functie staan de volgende functie-eisen centraal:

 • Mbo diploma Verzorgende niveau 3IG;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Sterke sociale en communicatieve eigenschappen;
 • Een dosis zelfstandigheid waarbij het teamgevoel niet uit het oog wordt verloren;
 • Initiatiefrijk, doortastend, proactief, stressbestendig en goed kunnen samenwerken;
 • In het bezit zijn van een BHV certificaat of bereid zijn om deze te behalen.

 • Een salaris ingedeeld in FWG 35 conform CAO VVT;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht naar een vast dienstverband, voor 16 uur tot 36 uur per week;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.
Om je verder te blijven ontwikkelen, hebben wij ons eigen professionele Talentcentrum. Florence hanteert een actief mobiliteitsbeleid.

Solliciteren en extra informatie

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel voor meer informatie met Mirte Hallo, locatiemanager, telefoonnummer .


Functie:verzorgende ig nacht
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorggroep Florence via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Verzorgende IG Nacht Stichting Zorggroep Florence 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures