Vacature Teamleider KW

Teamleider KW in Leiden

Teamleider KW

Kennedylaan 118 - Leiden

Winkel

Teamleider KW

Kennedylaan 118 - Leiden

Winkel

Een collega komt naar je toe: 'Kun jij ervoor zorgen dat er extra aardbeienlimonade besteld wordt? ' Jij zorgt ervoor dat dit meteen geregeld wordt. Vervolgens verdeel je de avondtaken onder een groep medewerkers. Daar ben je trots op; jij zorgt ervoor dat de winkel er netjes uitziet en dat je collega's weten wat ze moeten doen. En ook dat de schappen gevuld zijn, zodat klanten niet misgrijpen. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Teamleider KW

Hoe zorgen wij ervoor dat de processen in de winkel perfect verlopen? Die vraag heb jij altijd in je achterhoofd en je draagt actief bij aan het vinden van het antwoord. Dat betekent dat jij op de juiste manier het team begeleid en aanstuurt, maar je ook zelf op de winkelvloer aan de slag gaat om de schappen goed gevuld te houden. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er in de winkel speelt. Zowel bij je collega's als bij de klanten. Een beetje nieuwsgierig en kritisch zijn is belangrijk want jij denkt altijd mee over verbeteringen. Het is soms hard werken maar altijd op de slimste manier!

In deze functie krijg jij alle ruimte om te groeien en je te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap. Als rechterhand van de assistent supermarktmanager ben jij namelijk het aanspreekpunt als deze er niet is. Uiteindelijk kun je misschien zelfs haar/zijn functie overnemen. Een leuk en leerzaam traject om bij Hoogvliet te volgen!

Dit breng je mee als Teamleider KW

 • Mbo 3-werk- en denkniveau en een relevante afgeronde opleiding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een supermarkt of horeca als teamleider;
 • Klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Flexibiliteit; je bent, naast doordeweeks overdag, ook in de avonden en weekenden beschikbaar.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • Salaris tussen € 2.200,- en € 3.300,- bruto per periode op basis van 40 uur, exclusief toeslagen;
 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek-zijn bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • 10% korting op je boodschappen tot een maximum van maar liefst € 500,- per jaar. De korting betalingen we uit via je salaris;
 • Wij hebben een Hoogvliet Academy en willen graag kijken naar jouw ontwikkelbehoefte;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
 • Gezelligheid; tijd voor hard werken, maar ook tijd voor teamuitjes;
 • Doorgroeimogelijkheden; Hoogvliet biedt kansen om door te groeien.

Word jij onze nieuwe Teamleider KW?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op de sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Leiden - Kennedylaan

Kennedylaan 118 2324 EZ, Leiden

Robbin

Stuur een e-mail Wil jij in een groot team werken met een leuke sfeer? Kom dan solliciteren bij Hoogvliet filiaal Kennedylaan in Leiden.

Functie:teamleider kw
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3300
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Teamleider KW Hoogvliet Supermarkten 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures