Vacature Servicemedewerker

Servicemedewerker in Wassenaar

Servicemedewerker

Ben jij dé servicemedewerker die wij zoeken? Verantwoordelijk, klantgericht en enthousiast? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat wij bieden

Een salaris tussen de 2.300 - 3.000 bruto per maandEen contract voor 32 - 40 uur per week Prestatiegerichte jaarbonusEen goede pensioensregeling

Deze extra's kun je verwachten

Geen storingsdiensten en vrij in de weekenden Laptop van de zaak Geen verplichte vrije dagen en bouwvakUitzicht op een vast contract bij verlengingPersoonlijke doorgroei mogelijkheden in zowel kennis als functie binnen een snel groeiende organisatie Een goede balans tussen werk en privé

Servicemedewerker

  • Wassenaar , Groningen

  • 32 -40 uur per week
  • 2.300 - 3.000 bruto per maand
  • MBO

Twijfel niet en stuur ons een berichtje naar .

Wat ga je doen als servicemedewerker?

Als servicemedewerker verleen je voornamelijk administratieve ondersteuning aan de servicecoördinatoren. Je draagt zorg voor de opvolging en afhandeling van een diversiteit aan meldingen, voornamelijk via de mail. Je analyseert de opdracht en stelt de storingsdiagnose vast. Vervolgens vertaal je dit naar een werkorder waarna de werkzaamheden door de servicecoördinatoren kunnen worden ingepland bij onze servicemonteurs.

Werken bij KSN

Wij zijn dé reparatiespecialist op het gebied van kozijnen, hang- en sluitwerk. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kan Kozijn Service Nederland (KSN) het profiel herstellen en er weer als nieuw uit laten zien. Samen zorgen we ervoor dat elk kozijn de aandacht krijgt die het nodig heeft of die het verdiend!

Wat ons als bedrijf uniek maakt is de focus op herstel in plaats van vervanging. Dit vergt vakmanschap, expertise en creativiteit van onze servicemonteurs waardoor de meest uiteenlopende storingen & reparatieverzoeken snel en adequaat op locatie worden hersteld. Het maakt tegelijkertijd het werk erg afwisselend en iedere klus uniek.

Ondanks dat we meestal bij de klant aan het werk zijn, zijn er genoeg momenten waarop jij je collega's persoonlijk ziet en spreekt. We organiseren toolbox sessies, vrijdagmiddag borrels en koffiemomenten. Naast gezelligheid kun je tijdens deze momenten kennis opdoen, ervaringen delen en vragen stellen.

Wat vragen wij van jou?

Als servicemedewerker ben jij een flexibel, en kan jij goed met stress omgaan! Je spreek en schrijft goed Nederlands, bent leergierig, enthousiast en hebt affiniteit met techniek.

Verder beschik jij over:

  • Mbo werk- en denkniveau

  • Goede communicatieve vaardigheden

  • Ervaring in het werken met een ERP (software) pakket

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Solliciteer direct

Solliciteer in 6 stappen

Vul onderstaande vragen in en we nemen zo snel mogelijk contact met op om een kennismaking in te plannen!

Burgemeester Roelenweg 13-B
8021 EV Zwolle

Functie:servicemedewerker
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VHZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Servicemedewerker VHZ 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures