Vacature Senior Jurist

Senior Jurist in Wassenaar

Senior Jurist

HBO

Senior Jurist - 32/36 uur per week (aandachtsgebied sociaal domein)

Heeft het sociaal domein jouw interesse? Zoek je een betekenisvolle baan waarin je jouw juridische expertise kunt inzetten voor de leefomgeving van onze gemeente? Hou je van diversiteit en uitdaging, waarbij elke dag weer nieuwe mogelijkheden biedt? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.
Klaar voor een uitdaging?
Als senior jurist werk jij binnen de Eenheid Juridische Zaken. In deze eenheid worden alle juridische (advies)taken van de gemeente uitgevoerd, zowel op het gebied van privaat- als bestuursrecht. De juristen binnen het team zijn proactief en werken nauw samen met de collega's van de andere eenheden.
Jouw taken zullen zich vooral richten op het Sociaal Domein en omvatten onder andere het adviseren met betrekking tot college- en raadsvoorstellen, het formuleren van adviezen over verordeningen en ander beleid, het vertegenwoordigen van de organisatie in bezwaar- en beroepsprocedures, het adviseren over samenwerkingsverbanden tussen gemeenten en externe partijen. Bovendien ben je betrokken bij privaatrechtelijke vraagstukken, zoals het opstellen en beoordelen van overeenkomsten.
Wat bieden we?

 • Salaris: De functie van senior jurist valt in schaal 11 (max. € 5.997,00 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Dienstverband: Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Zijn we allebei tevreden over je functioneren, dan zetten wij deze graag om naar een vast dienstverband.
 • IKB: Naast het maandsalaris ontvang je een individueel keuze budget van 17,05 % in te zetten voor verschillende doelen (dit kan oplopen tot max € 1.022,48 bruto per maand afhankelijk van het maandsalaris). Je kan zelf kiezen hoe dit budget gebruikt zal worden; kopen van extra verlof, uitbetalen of inzetten voor een opleiding. Daarnaast kan je vanuit het personeelshandboek het IKB budget inzetten voor de aanschaf van een fiets, verrekening sportcontributie tot max € 700,00 per jaar of voor duurzaamheidsmaatregelen tot € 1.700,00 per 5 jaar;
 • Ontwikkeling: Wij stimuleren de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en willen dit graag met elkaar bespreken .
 • Overige arbeidsvoorwaarden: hogere reiskostenregeling als je "groen" reist, hybride werken, thuiswerkvergoeding, sociale cohesie, en een pensioenopbouw bij het ABP, waarvan 70% van de premie wordt betaald door de gemeente Wassenaar. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee?
Voor de succesvolle uitoefening van de functie, vragen wij van jou:

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding rechten;
 • Ten minste 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
 • Je beschikt over een gedegen kennis van het bestuursrecht en het sociaal domein. Het is een pré als je ook kennis hebt over het privaatrecht;
 • Jij bent analytisch, probleemoplossend en collegiaal;
 • Jij behoudt het overzicht, bent flexibel en laat je niet door de wijs brengen door werkdruk.

Welkom in Wassenaar
Je komt te werken binnen de eenheid Juridische Zaken binnen een kleine, bijzondere gemeente. Een uniek stukje Nederland, waar zo'n 27.000 mensen wonen. Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Lees hier meer over onze gemeente of de andere eenheden .
Geïnteresseerd?
Burgemeester Leendert de Lange legt in dit filmpje uit waarom Wassenaar zo'n boeiende gemeente is en hier vind je verschillende interviews met collega's waarin zij meer vertellen over hun werk.
Wil je meer weten over deze vacature? Bel Stefan Brugman, manager op telefoonnummer of bel/app met onze recruiter .
De vacature staat open tot en met 21 maart 2024 en wordtintern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


DienstverbandBepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijdOmvang functieFulltimeSalaris€4211 - €5997Aantal posities1Uren32-36 uurPlaatsWassenaarProvincieZuid-HollandLandNederlandContact

Functie:jurist
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5997 – 5997
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Senior Jurist Lagardère Travel Retail 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures