Vacature Schilder

Schilder in Voorschoten

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij een schilder en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn naar schilders in de omgeving van Den Haag. Bij dit bedrijf ga je aan de slag met onderhoudswerk. Het bedrijf gaat met kwalitatief hoogwaardige producten te werk, zodat het werk er netjes uit ziet. Wat ga jij doen:

 • Het voorbereidende werk (schuren en afplakken);
 • Sausen en lakken;
 • Schilderen, denk bijvoorbeeld ook aan de wandafwerking;
 • Kleine houtrotreparaties uitvoeren.
Functie-eisen

Wil jij als ZZP'er via VNOM gaan schilder? Dat kan! Dan vragen wij niet alleen om jouw kennis en enthousiasme, maar ook om het volgende:

 • Minimaal 6 jaar ervaring als schilder;
 • Rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je hebt een VCA diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Een schilderdiploma is een pré.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij diegene die wij zoeken! 

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij aan de slag als onderhoudsschilder, dan bieden wij het volgende:

 • Een goed ZZP-tarief, afhankelijk van je ervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke collega's.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Larissa! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 0682403814 of via de email larissa.dingler@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:manager schildersbedrijf
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via larissa.dingler@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Schilder VNOM 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures