Vacature Recruiter

Recruiter in Voorschoten

Bedrijfsomschrijving

Binnen dit bedrijf hangt er een informele sfeer, direct contact en korte lijnen. Het bedrijf is een moederbedrijf van verschillende servicebedrijven die actief zijn in keuren, beheren en reviseren van gereedschappen en installaties. Voor diverse liftproducenten verzorgen zij bovendien opslag, logistiek en montage. Het hoofdkantoor is gevestigd in Voorschoten en vanaf deze locatie zal je ook gaan werken. Het team waar je mee gaat werken bestaat op dit moment uit 3 collega's.

Het bedrijf is goed te bereiken met de auto vanuit Leiden, Den Haag of Rotterdam. Ook bevinden ze zich dicht bij het station of bushalte, genoeg mogelijkheden dus! 

Functieomschrijving

Als recruiter krijg je de verantwoordelijkheid voor het opstellen van vacatures, het aantrekken van talent en het begeleiden van nieuwe medewerkers tijdens hun introductieperiode. Daarnaast speel je een cruciale rol in het versterken van onze werkgeversreputatie, het vergroten van onze online zichtbaarheid en het onderhouden van relaties met diverse interne en externe belanghebbenden.

Onze opdracht gever fungeert als moederbedrijf voor diverse servicebedrijven die zich bezighouden met het keuren, beheren en reviseren van gereedschappen en installaties. Bovendien verzorgen ze opslag, logistiek en montage voor verschillende liftproducenten. De dochterbedrijven bevinden zich verspreid over heel Nederland, wat betekent dat je bezoeken zult brengen aan diverse locaties. Gezien de diversiteit van de werkmaatschappijen streven ze naar maatwerk in hun dienstverlening. Ze hechten veel waarde aan kennis, vakbekwaamheid en veiligheid om de klanten optimaal van dienst te zijn, wat resulteert in vaak specialistische functie-eisen voor de openstaande posities.

Dit bedrijf is volop in beweging en groeit gestaag. Dit maakt de rol van recruiter uiterst dynamisch en uitdagend. De functie is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

Functie-eisen

Je beschikt over sociale vaardigheden en hebt affiniteit met social media.

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met bouw, techniek en transport;
  • Gratis parkeren voor de deur.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een Salaris op basis van kennis en kunde tussen de €2.400 en de €3.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een team dat elke dag streeft naar verbetering;

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct of bel naar 071-5665724 en vraag naar Kiki of EvaFunctie:technical recruiter
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of Kiki van der Born. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Recruiter Olympia 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures