Vacature Partymanager C

Partymanager C in Voorschoten

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Heb je een passie voor gastronomie en hospitality, Maak dan je interesse kenbaar en join the House!

"Reizend restaurant" House of Lords zoekt een nieuwe collega met ambitie

Ervaren Party-/eventmanager m/v/x

Wij organiseren persoonlijke en exclusieve catering in Den Haag en omgeving en doen dit met passie. Passie voor het eten en passie voor het vak. Het creëren, organiseren en uitvoeren van een volledige culinaire beleving van een intiem diner tot evenementen met foodtrucks, foodcorners, lifecooking op toplocaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze gasten staan altijd voorop. Aan hen willen wij de beste gastvrijheid en service geven.

Als ervaren Partymanager c.q. Eventmanager ben je hét gezicht van House of Lords. Op een werkdag ben je het ene moment op kantoor voor een meeting met de andere afdelingen en het andere moment volop in bedrijf met je team bij een evenement waar jij het aanspreekpunt voor bent. Je bent van alle partijdetails op de hoogte en je beschikt over voldoende inzicht, kennis en creativiteit om op alle uitdagingen een oplossing te vinden. Je bent een echte teamspeler, sjouwt mee met tafels als het nodig is, hebt een positieve instelling, gevoel voor styling en je hebt het vermogen om een evenement op hoog niveau te draaien.

Wij vragen

- minimaal 2 jaar werkervaring als Partymanager c.q. Eventmanager binnen de catering; - ervaring met leidinggeven; - grote affiniteit met de hospitality branche; - een commerciële instelling zonder de gastvrijheid en service te vergeten; - je kunt onder spanning werken en tegelijkertijd sympathiek blijven; - je bent een organisatietalent die stressbestendig en flexibel is; - je bent proactief en hebt oog voor detail; - je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal; - je hebt een autorijbewijs.

Maar wat bieden wij dan?
Veel zelfstandigheid en vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te lossen, een uitdagende functie waar je elke dag weer wat leert en waar volop doorgroeimogelijkheden zijn. Je hebt variabele werktijden en betaling is boven Horeca CAO. Je collega's hebben veel voor elkaar over, hebben gezelligheid hoog in het vaandel staan en drinken ook na werktijd graag nog een drankje om het (succesvolle) event na te spreken.

Staat de vacature van jouw functie er niet bij? Mail je cv en een motivatiebrief naar via .Functie:partymanager c
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met House of Lords via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Partymanager C House of Lords 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures