Vacature Onderhoudsmedewerker Groen

Onderhoudsmedewerker Groen in Wassenaar

Logo voor Gemeente Wassenaar

Onderhoudsmedewerker Groen

MBO

Onderhoudsmedewerker Groen - 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudsmedewerker Groen die graag een steentje bijdraagt aan het onderhoud van de openbare ruimte binnen onze mooie gemeente. Ben jij een bezige bij met groene vingers, passen onze kernwaarden respectvol , omgevingsgericht én verantwoordelijkheid bij jouw manier van werken en wil je onze gemeente een stuk fleuriger maken? Aarzel dan niet, solliciteer snel en wordt onderdeel van onze mooie organisatie.
Klaar voor een uitdaging?
De openbare ruimte is van iedereen, maar nog nét een klein beetje meer van jou. Jij verricht onder leiding van een voorman, deel uitmakend van een wijkteam, diverse onderhoudswerkzaamheden aan de openbare groenvoorzieningen. Voornamelijk met gebruik van handgereedschappen, maar ook met gebruik van motorische handgereedschappen. In sommige gevallen bedien je machines, rijd je in de voertuigen van de gemeente, en pleeg je zo nodig onderhoud aan materieel en materiaal.

Je bent in de functie van Onderhoudsmedewerker Groen hét visiekaartje voor de gemeente. Je beweegt je immers de hele dag door de straten van Wassenaar. Je hebt een representatieve en verzorgde uitstraling en bent uiteraard van onbesproken gedrag. Daarbij vind je een goede dienstverlening belangrijk. Klantvriendelijkheid in denken en doen, evenals het denken in mogelijkheden is vanzelfsprekend voor jou. Je vindt het belangrijk verantwoordelijk en veilig te werken en houd je dan ook aan de verschillende veiligheidsvoorschriften en stemt hierover af met je collega's. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar je kan ook zelfstandig werken. Zo ben je je onder meer bewust van de gewenste beeldkwaliteit bij de uitvoering van je werkzaamheden.

Verder kun je goed uitleggen wat de regels zijn en waarom we ons aan deze regels moeten houden. Soms betekent dat ook iemand teleurstellen of niet het antwoord geven die ze hadden verwacht; maar zelfs die eigenschappen bezit jij!
Wat breng je mee?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding in het groen. Heb je je diploma net behaald en wil je graag starten met je eerste baan, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij begeleiden jou graag in het vak! Heb je voldoende werkervaring en/of ambitie en beschik je (nog) niet over alle gevraagd opleidingseisen, gaan we ook graag met je in gesprek.
  • Heb je een certificaat voor het gebruik van een motorkettingzaag, bosmaaier en andere onderhoudsmachines? Dan is dat top! Heb je die niet, dan kijken wij samen hoe je die certificaten kunt behalen. Dit geldt ook voor je rijbewijs B en E!
  • Je hebt een VCA en EHBO certificaat of bent bereid deze te halen.
  • Bereidheid bij gladheidsbestrijding en calamiteiten te helpen; we doen het immers samen.

Wat bieden we?
Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Zijn we allebei tevreden over je functioneren, dan kijken we naar verlenging of een vast dienstverband. De functie van de Onderhoudsmedewerker Groen (Medewerker technische uitvoering III) valt in schaal 5 (max. € 3.327,00 bruto op basis van 36 uur). Ook ontvang je een inconvenientenvergoeding ter hoogte van maximaal € 150,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast kent Wassenaar uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Deze kun je inzetten voor verschillende doelen, zoals het volgen van een opleiding, als extra salaris of voor verlof. De ontwikkeling van talent is zeer belangrijk, ook als het gaat om jouw ambities. Voor de uitvoering van je werkzaamheden krijg je een mobiele telefoon in bruikleen, deze mag je ook privé gebruiken. De mogelijkheden voor verdere ontwikkeling kunnen we met elkaar bespreken. Daarnaast hebben wij een goede reiskosten regeling. Tot slot wordt je pensioen opgebouwd bij het APB, waarvan 70% van de premie wordt betaald door de gemeente Wassenaar.

Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

De organisatie
De organisatie telt ruim 200 medewerkers en heeft een platte organisatiestructuur. Onze medewerkers staan dicht bij het bestuur en de inwoners. De sfeer wordt gekenmerkt als open en collegiaal, met veel ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. De kernwaarden respectvol, verantwoordelijk en omgevingsgericht zijn leidend in onze werkcultuur.
Jouw eenheid
Binnen deze eenheid wordt gewerkt aan het onderhoud van de openbare ruimtes. Dit gaat van het onderhoud in de parken, tot reiniging en inzameling. Dit team werkt dagelijks in de groenvoorziening en in de straten van Wassenaar. Zij zijn daardoor heel zichtbaar en komen vaak in contact met de inwoners. De medewerkers hebben een luisterend oor, communiceren met de inwoners en denken in oplossingen. Zij zijn hiermee het visitekaartje van de gemeente. Lees hier meer over de andere eenheden.
Welkom in Wassenaar
Je komt te werken voor een bijzondere gemeente. Een uniek stukje Nederland, waar zo'n 27.000 mensen wonen. Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag met een diverse bevolking; één op de 5 inwoners heeft bijvoorbeeld een internationale achtergrond. Wassenaar is een heel gevarieerde gemeente; met prachtige landgoederen, strand, natuur- en waterwingebied, residenties en de ambassade van de Verenigde Staten. Als gemeente houden wij ons uiteraard ook bezig met de uitvoering van wetten zoals de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Participatiewet, maar ook de jeugdhulp, huisvesting van scholen, verduurzaming en energietransitie, bestemmingsplannen, woningbouwprojecten, subsidieverstrekking aan o.a. sportverenigingen, zwembad en bibliotheek. Het organiseren van participatie en voorlichting, openbare orde & veiligheid of het mobiliseren van vrijwilligers ten behoeve van maatschappelijke doelen zoals de opvang van 900 asielzoekers of Oekraïense gezinnen is hier een goed voorbeeld van. Burgemeester Leendert de Lange legt in dit filmpje uit waarom Wassenaar zo'n boeiende gemeente is.
Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd en wil je weten waar wij mee bezig zijn? Kijk dan snel op Werken voor Wassenaar . Hier vind je verschillende interviews met collega's en een aantal video's waarin collega's meer over hun werk vertellen.
Benieuwd naar de functie? Neem dan contact op met van de eenheid Onderhoud Openbare Ruimte op . Andere vragen? Natuurlijk kun je ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met onze recruiter op .
De vacature staat open tot en met 10 maart 2024 en wordt intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. DienstverbandBepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijdOmvang functieFulltimeSalaris€2288 - €3327Aantal posities1Uren36 uurPlaatsWassenaar

Functie:onderhoudsmedewerker groen
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2288 – 3327
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Onderhoudsmedewerker Groen Lagardère Travel Retail 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures