Vacature Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend in Leiden

  • Redactie Wassenaar
  • 29-01-2024

Onbekend - Onbekend in Leiden

  • Redactie Wassenaar
  • 26-01-2024

Studenten HBO en WO

Opleiden is bij ons op alle niveaus van toepassing. Burgy Bouwbedrijf biedt stage- en opleidingsplaatsen van bouwplaats-assistent tot restauratievakman tot functies op HBO en WO niveau.

Momenteel hebben wij twee stageplaatsen:


Burgy Bouwbedrijf staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten, die carrière willen maken in de bouw. Wij bieden studenten diverse mogelijkheden om hun loopbaan bij ons te beginnen. Afhankelijk van de opleiding die een student volgt, zijn er binnen Burgy Bouwbedrijf verschillende manieren voor de invulling van een stage.

HBO en WO studenten kunnen een meeloop- en afstudeerstage van 5 tot 6 maanden doen, waarin ze zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meewerken.

Burgy Bouwbedrijf is voortdurend op zoek naar talentvolle mensen. Wij bieden je volop mogelijkheden voor ontplooiing. Tevens bieden wij een collegiale werksfeer in een jong team. Burgy is een bedrijf waar men weet wat bouwen is.

Wil je in aanmerking komen voor een stageplek bij Burgy Bouwbedrijf?


Functie: studenten Startdatum: 25-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burgy Bouwbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.


Functie: unknown Startdatum: 28-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Burgy Bouwbedrijf via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burgy Bouwbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Onbekend Onbekend Burgy Bouwbedrijf 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures