Vacature Medewerker Restaurant

Medewerker Restaurant in Leiden

Medewerker restaurant

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 22 uur

  Leiden, Zuydtwijck

 • Reageren tot en met

  15-03-2024

 • 2024.053

 • Contactpersoon

Zorg jij voor een gastvrije ontvangst voor de bezoekers van ons restaurant? Dan ben je van harte welkom bij Topaz Zuydtwijck!

In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat onze bewoners, familie, mantelzorgers en andere bezoekers gastvrij worden ontvangen. Met jouw vrolijke houding maak jij telkens weer een gezellige sfeer waardoor iedereen zich welkom voelt. Als medewerker restaurant bereid jij verschillende broodjes, salades, soepjes en andere kleine maaltijden en reken je deze af op de kassa. Na afloop zorg jij ervoor dat de kassa klopt en het restaurant weer schoon en opgeruimd is. Spreekt jou dit aan? Dan maken we graag kennis met je!

Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 08.00 uur - 18.00 uur. De werktijden vallen hiertussen en de diensten kunnen variëren.

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om met ouderen te werken en hebt een vrolijke, gastvrije uitstraling. Collega's werken graag met je samen en verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • Werkervaring hebt in een vergelijkbare functie op mbo-niveau;
 • Gewend bent om te werken met de kassa;
 • Kennis hebt van en ervaring hebt met de hygiënecode HACCP.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 2697,02 bruto per maand (FWG 20), op basis van 36 uur;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn dan ook een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie en door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Waar ga je werken?

Topaz Zuydtwijck is een typisch Leids verpleeghuis. Op 3 oktober ruikt het binnen de hele locatie dus naar hutspot en haring. Gezelligheid staat niet alleen op 3 oktober, maar het hele jaar door centraal. Zo kunnen bewoners mee varen met de eigen Zuydtwijckboot, kokkerellen in de kookstudio, zingen in de mooie binnentuin of genieten van een concert. De 92 bewoners van Zuydtwijck zijn mensen met dementie en met psychiatrische problematiek. Doordat Zuydtwijck een gespecialiseerd verpleeghuis is met grote expertise op het gebied van dementie (met gedragsproblematiek) kunnen wij de bewoners de zorg bieden die zij nodig hebben. Dit doen onze 180 collega's niet alleen, maar in samenwerking met onze 120 vrijwilligers en familieleden van bewoners.

Zuydtwijck maakt de transitie door naar expertiselocatie op het gebied van de zorg voor mensen met dementie. Doormiddel van het inrichten van de afdeling op benaderingsbehoefte willen wij passende zorg op een passende plek bieden.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Heb je vragen? Neem dan contact op met () via . Wij gaan graag met jou in gesprek!

Topaz.

Meelopen op de afdeling Met een toekomstige collega kun je ervaren hoe "het hele leven telt" bij Topaz en loop je een dagdeel met ons mee


E-mail sturen aan TopazFunctie:medewerker restaurant
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2697 – 2697
Uren per week:22 – 22

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Medewerker Restaurant Topaz 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures