Vacature Medewerker Administratie

Medewerker Administratie in Leiden

Medewerker administratie Financiën en Control

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 32 uur

  Leiden, Zuydtwijck

 • Reageren tot en met

  25-03-2024

 • 2024.054

 • Celly Buters

Ben jij een kei in financiën en control en heb je een hart voor de ouderenzorg? Dan ben jij de collega die we zoeken!

In deze afwisselende functie maak je onderdeel uit van het team financiële administratie. Je werkt vanuit ons centraal gelegen kantoor in Leiden met een mooi uitzicht op de stad.

Je bent verantwoordelijk voor het registreren, controleren en verwerken van financiële gegevens. Je vindt het leuk om gegevens te analyseren en bent in staat om tijdig fouten te signaleren en corrigeren. Elke maand zorg je voor een juiste opbrengst verantwoording voor de maandafsluitingen. Je levert declaraties aan bij zorgverzekeraars, zorgkantoor en gemeenten. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor de AO/IC-controle, bestaande uit het uitvoeren van controles en monitoren van de opvolging van bevindingen.

Je haalt plezier uit het volgen van nieuwe producten en wet- en regelgeving en bent in staat om dit in je controles te verwerken.

Wat breng jij mee?

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, collega's werken graag met jou samen.

Uit jouw profiel blijkt dat jij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding hebt en affiniteit met cijfers;
 • Relevante werkervaring hebt, bijvoorbeeld binnen een financiële afdeling van een zorginstelling, zorgverzekeraar of zorgkantoor;
 • Bij voorkeur kennis hebt van de cliëntregistratiesystemen Pluriform Zorg en Ysis en het boekhoudsysteempakket AFAS
 • Kennis hebt van LEAN of bereid bent om hierin een training te volgen.

Topaz biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT;

Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring maximaal € 3.848,27 (FWG 45) bruto per maand, op basis van een volledige werkweek;
 • Vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een laptop en een mobiele telefoon zodat je hybride kunt werken;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Topaz heeft een soepele thuiswerkregeling die het mogelijk maakt hybride te werken. De afdeling Financiën zit op de 7e etage van de locatie Topaz Zuydtwijck, met een prachtig uitzicht over Leiden. Vanuit deze locatie werken we voor alle locaties van Topaz.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving

werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn dan ook een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie en door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de Jong, coördinator finance & control, via . Als je wilt solliciteren, dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via onderstaande link.

Topaz. Het hele leven telt.

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

E-mail sturen aan Topaz

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezig met versturen...

Aanhef *

Dhr.

Mevr.

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Motivatie *

Wat voor soort functie zoek je? *

Eventuele opmerkingen

Versturen

We vinden het leuk dat je bij Topaz wilt werken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesseformulier vrijwilligerswerkFunctie:medewerker administratie
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3848 – 3848
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Medewerker Administratie Topaz 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures