Vacature Logopedist

Logopedist in Leiden

Logopedist

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 24-36 uur

 • Reageren tot en met

  01-04-2024

 • 2024.039

 • Contactpersoon

Wil je als logopedist graag in de eerste lijn werken? We maken graag kennis met je!

Als logopedist onderzoek, behandel en begeleid je kwetsbare ouderen die (nog) in de thuissituatie verblijven in de regio Duin & Bollenstreek en de regio Leiden. Daarnaast werk je ook bij externe huizen waar je bewoners behandelt. Je bent nieuwsgierig, gedreven en enthousiast en werkt vanuit een sterk team met veel kennis en ervaring in het werken met ouderen. De behandeling en begeleiding is vooral gericht op het zo lang mogelijk in stand houden van de functies om de kwaliteit van leven van de cliënt te behouden of te vergroten. 'Het hele leven telt' vinden we bij Topaz.

Als logopedist draag je hieraan bij door onderzoek en innovatie van de behandelingen en het buiten de gangbare wegen om zoeken naar oplossingen. Samen met je andere collega's uit het behandelteam zorg je voor de kwaliteit van de persoonsgerichte zorg. Zorg die je ook voor je naasten zou wensen.

Wat breng jij mee?

Jij bent de persoon waar collega's graag mee samenwerken en cliënten zijn blij als jij binnenkomt. Je luistert naar de cliënten, krijgt helder wat ze bezighoudt en laat merken dat je betrokken bent. Jij verstaat je vak en werkt zorgvuldig en zelfstandig. Naast de competenties samenwerken en initiatief blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • In het bezit bent van een hbo-diploma Logopedie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Bent aangesloten bij Parkisonnet of ervoor openstaat om deze zomer opgeleid te worden;
 • In het bezit bent van een auto;
 • Inzetbaar bent in zowel de regio Duin & Bollenstreek als de regio Leiden.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 4.786,82 (FWG 55) bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Naast 8% vakantietoeslag ontvang je ook een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij (Recruiter) via . We zien je reactie graag tegemoet.

Topaz.

Meelopen op de afdeling Met een toekomstige collega kun je ervaren hoe "het hele leven telt" bij Topaz en loop je een dagdeel met ons mee


E-mail sturen aan TopazFunctie:logopedist
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4786 – 4786
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Logopedist Topaz 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures