Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Leiden

HR Adviseur met focus op projecten

Leiden € 3.078 - € 4.785 per maand Ondersteunende diensten 32-36 uur, management en ondersteuning

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Als ervaren HR-professional ben jij klaar voor een uitdagende rol bij GGZ Rivierduinen. We dagen je als HR adviseur uit om je vaardigheden te laten zien in een omgeving die voortdurend in beweging is. Creëer samen met het HR team een werkomgeving waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien en gedijen.


Welke uitdaging ga je aan?
In deze dynamische positie krijg je de kans om actief deel te nemen aan verschillende HR-projecten gericht op personeels- en organisatievraagstukken. Van het bevorderen van goed werkgeverschap tot het aanpakken van uitdagingen rond agressie en geweld, speel jij een sleutelrol bij het vormgeven van positieve veranderingen binnen onze organisatie. Tegelijkertijd ondersteun je operationele HR-processen, waarbij je jouw expertise inzet om een vlotte uitvoering te garanderen. Jouw bijdrage zal niet alleen essentieel zijn voor het succes van individuele projecten, maar ook voor het creëren van een werkomgeving waarin iedereen goed vaart.


En verder:


 • Anticipeer je proactief op relevante interne en externe ontwikkelingen;
 • Werk je nauw samen met collega's binnen HR Advies, recruitment en verzuimspecialisten.

Dus, ben jij klaar om jouw talenten te laten schitteren in een rol die zowel uitdagend als bevredigend is, dan nodigen we je uit om je aan te sluiten bij ons team en samen te bouwen aan een betere toekomst voor GGZ Rivierduinen en haar medewerkers.


Wie ben jij?

Om de functie van HR adviseur goed uit te kunnen voeren, ben je in staat om zelfstandig te werken en tegelijkertijd effectief samen te werken met anderen in verschillende rollen. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit, bent oplossingsgericht en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen. Je adviseert op een proactieve en overtuigende wijze en fungeert als een stevige sparringpartner op alle niveaus. En niet te vergeten... je brengt een dosis humor, inspiratie, creativiteit en relativeringsvermogen met je mee.


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HRM opleiding op hbo of wo niveau;
 • Enkele jaren ervaring binnen HR.

Waar ga je werken?

Binnen het cluster HR zijn diverse afdelingen actief, waaronder HR-advies, recruitment, personeels- en salarisadministratie en het flexbureau. In deze rol maak je deel uit van het HR advies team, waarbij je advies verstrekt aan de Raad van Bestuur, directies en management van verschillende afdelingen en specialistische zorgcentra van Rivierduinen. Het team bestaat uit 5 gedreven HR business partners en 2 medewerkers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Onze werkwijze is hybride, waarbij we zowel op kantoor als thuis werken om de juiste afstemming te waarborgen.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur afhankelijk van je wensen met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.078,- en €4.785,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55 conform CAO GGZ).
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .
Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:hr adviseur
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3078 – 4785
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. HR Adviseur Leapfrog 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures