Vacature Helpende Handjes

Helpende Handjes in Voorschoten

De Jeugd activiteitencommissie zoekt helpende handjes

Facebook

Twitter

WhatsApp

Het tentenkamp, het sinterklaasfeest, de Grote Clubactie en het schoolvoetbaltoernooi. Zomaar een paar geweldige activiteiten die de Jeugd activiteitencommissie van Voorschoten '97 organiseert voor de jeugd. En er staat nog veel meer leuks op de planning.

Nieuw commissielid
Op dit moment bestaat de Jeugd activiteitencommissie uit , en Jan. Ze doen dit met veel enthousiasme en verzetten bergen. Ook zitten ze vol plannen, maar hoe enthousiast ze ook zijn, met zijn tweeën is het een behoorlijke klus. Daarom zoeken ze een derde commissielid. Lijkt het jou leuk om mee te helpen bij de organisatie van activiteiten voor de jeugd van Voorschoten '97? Stuur dan een bericht aan en maak kennis met en Jan.

Helpende handjes
Geen zin of tijd om in een commissie plaats te nemen, maar wil je wel af en toe helpen? Meld je dan aan als helpend handje! Voor elke activiteit zijn er mensen nodig die op de dag zelf helpen. Kost maar een paar uurtjes en je maakt een heleboel kinderen blij. Daarnaast is het altijd enorm gezellig en erg leuk om te zien dat de jeugd het naar z'n zin heeft. Dus meld je snel aan via .Functie:helpende handjes
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voorschoten ` 97 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Helpende Handjes Voorschoten ` 97 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures