GEMEENTEBLADGemeente Wassenaar - ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure): brandveilig gebruik - Dr. Mansveltkade 11, Wassenaar - Z/23/078871

Aanvraag voor Recht | Organisatie en beleid

Zaaknummer: Z/23/078871OntwerpbesluitHet college van burgemeester en wethouders is voornemens om de omgevingsvergunning te verlenen.Besluit inzienGedurende zes weken na deze publicatie kunt u het ontwerpbesluit digitaal inzien. U vindt een verwijzing naar de ter inzage gelegde documenten op deze pagina via het kopje "Bekijk documenten".ZienswijzeTijdens de terinzagelegging kunt u schriftelijk een zienswijze geven aan het college van burgemeester en wethouders (Postbus 499, 2240 AL Wassenaar). Voor het mondeling geven van een zienswijze kunt u tot uiterlijk een week voor het einde van de termijn telefonisch een afspraak maken (telefoonnummer 14070).Het college van burgemeester en wethouders betrekt de zienswijzen bij de besluitvorming. Tegen het besluit dat dan volgt, kan in beginsel alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben ingebracht.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Wassenaar. Bekijk alle Bekendmakingen Wassenaar in Wassenaar.

https://wassenaarkrant.nl/bekendmakingen-wassenaar/

Deel dit bericht:

Redactie Wassenaarkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Wassenaarkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Wassenaar.

Gerelateerde berichten