Vacature Financial controller

Financial controller in Voorschoten

Bedrijfsomschrijving

Binnen dit bedrijf hangt er een informele sfeer, direct contact en korte lijnen. Het bedrijf is een moederbedrijf van verschillende servicebedrijven die actief zijn in keuren, beheren en reviseren van gereedschappen en installaties. Voor diverse liftproducenten verzorgen zij bovendien opslag, logistiek en montage. Het hoofdkantoor is gevestigd in Voorschoten en vanaf deze locatie zal je ook gaan werken. Jouw functie vervul je uiteraard niet in je eentje, dit doe je samen met drie andere collega’s. Een fijn, maar klein team. Binnen het bedrijf hangt een familiaire sfeer, een open omgeving waar je bij iedereen naar binnen kunt lopen.

Het bedrijf is goed te bereiken met de auto vanuit Leiden, Den Haag of Rotterdam. Ook bevinden ze zich dicht bij het station of bushalte, genoeg mogelijkheden dus!

Functieomschrijving

Als Financial Controller ga jij het Finance Team versterken. Vanwege de sterke groei van het bedrijf, hebben ze jouw ervaring en kennis nodig om de financiële administratie naar een draaiende spil te krijgen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de financial controlling van verschillende dochterondernemingen. Je ondersteunt daarbij ook bij financiële vraagstukken en rapportages.

Wat ga je doen?

Je faciliteert interne en externe audits zoals de accountantscontrole;

 • Je stelt de verschillende jaarrekeningen op;
 • Je verzorgt de maand- en jaarafsluitingen;
 • Je ondersteunt bij alle belastingaangiften.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij denkt graag met de organisatie mee. Het is een dynamische omgeving waar jij een grote financiële bijdrage levert. Ook zal je je bezighouden met het financieel onboarden van toekomstige overnames en denk je mee bij verbetering van processen. Je rapporteert direct aan de CFO.

Dit betreft een fulltime functie, maar minder uur is bespreekbaar.

Functie-eisen

‘Flexibel, oplossingsgericht en deskundig’.

 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Finance, Accounting of Bedrijfseconomie;
 • Aantal jaren werkervaring in een finance rol en/of boekhouden;
 • Bekend met maandafsluitingen en Excel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris op basis van kennis en kunde tussen de €3.800 en de €5.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Direct op contract bij de opdrachtgever;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden op basis van jouw wensen;
 • Een team dat elke dag streeft naar verbetering;

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct of bel naar 071-5665724 en vraag naar Kiki of Eva. Tussen Kerst en Oud&Nieuw is de opdrachtgever gewoon open, maar 2 januari kunnen we ook een gesprek inplannen uiteraard.Functie:hoofd financiële administratie
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 5500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of Eva van Marwijk. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Financial controller Olympia 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures