Vacature Communicatiestage

Communicatiestage in Leiden

Communicatiestage in de bouw

Een communicatiestage in de bouwsector is misschien niet het meest voor de hand liggend. Toch zijn wij op zoek naar jou! Voor het Burgy-team ben jij een belangrijke toevoeging.

Dit artikel delen

Is een goede werksfeer voor jou belangrijk, ga je graag zelfstandig te werk & ben je een ochtendmens -het leven in de bouw start om 07.00 uur-? Dan is een stage bij Burgy Bouwbedrijf jou op het lijf geschreven!

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden in de Randstad. Je kent vast het Amstel Hotel, de Pieterskerk in Leiden en stadhuis in Utrecht. Dat zijn voorbeelden van projecten waar Burgy Bouwbedrijf werkzaam is (geweest). We verwachten niet dat jij kennis hebt van restaureren. Dat maakt het juist zo leuk om langs te gaan bij collega's op verschillende projecten: die vertellen je er graag over!

Tijdens je communicatiestage heb je de interne communicatie onder je hoede. Je leert collega's snel kennen omdat we jou als volwaardig Burgy-collega zien. We hechten veel waarde aan jouw frisse blik. Met de zelfstandigheid en vrijheid die je bij Burgy Bouwbedrijf hebt, is er veel ruimte om je te ontwikkelen. Het is aan jou deze kans te pakken. Lees hieronder maar eens hoe Laura haar stage bij Burgy heeft ervaren.

Wat bieden wij?

  • Jong team en goede werksfeer;
  • Afwisseling in werkzaamheden;
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Eigen inbreng is altijd welkom;
  • Stagevergoeding;
  • Gezellige bedrijfsuitjes.
Benieuwd naar hoe stagelopen bij Burgy Bouwbedrijf is?

Functie:communicatiestage
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burgy Bouwbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Communicatiestage Burgy Bouwbedrijf 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures