Vacature Biochemisch Laborant

Biochemisch Laborant in Leiden

Bedrijfsomschrijving

Dit toonaangevende laboratorium concentreert zich op het waarborgen van de veiligheid en doeltreffendheid van medicijnen. Het lab biedt een omgeving die bevorderlijk is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. In dit teamgerichte laboratorium werken collega's nauw samen om de gestelde doelstellingen te bereiken, terwijl er ook ruimte is voor een plezierige werksfeer.

Functieomschrijving

Als biochemisch analist speel je een cruciale rol bij het uitvoeren van analyses en het waarborgen van de kwaliteit van farmaceutische producten. Je zult o.a. werken met diverse biochemische technieken, zoals ELISA, SDS-PAGE, WB en FACS.

Je verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van biochemische analyses van geneesmiddelen met behulp van methoden zoals ELISA, SDS-PAGE, WB en FACS, het interpreteren van analyseresultaten en het rapporteren van bevindingen aan het team. Verder dien je strikte normen voor kwaliteit en veiligheid in het laboratorium te handhaven, laboratoriumapparatuur en -instrumenten te onderhouden voor optimale prestaties, en samen te werken met collega's om experimenten te plannen, uit te voeren en te analyseren.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij laboranten met het volgende profiel:

  • Afgeronde MLO/HLO opleiding in de richting van life science, biotechnologie of soortgelijks
  • Enige (stage)ervaring met bovengenoemde technieken
  • Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamgerichte werkethiek.
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen de €2400 -3800 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Persoonlijke ontwikkeling

Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.Functie:Technici op chemisch en natuurkundig gebied
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of Jonathan Velder. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Biochemisch Laborant Science at Work Staffing BV 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures