Vacature Bedieningsmedewerker

Bedieningsmedewerker in Voorschoten

Vacature Bedieningsmedewerker (32-38 uur per week)

Meer over deze functie:

Ben jij die enthousiaste teamplayer die dol is op uitdagingen, anderen weet te inspireren en altijd net dat beetje extra geeft? Binnen de lijntjes kleuren is niet jouw stijl, en dat is precies waarom wij jou zo waarderen. We moedigen je aan om buiten de gebaande paden te treden en anderen te inspireren met jouw creativiteit. En ja, je kunt ook nog eens de polonaise lopen terwijl je een dienblad vol drank balanceert.

Flexibiliteit: We begrijpen dat het leven hectisch kan zijn. Sommige dagen zijn lang, andere wat minder. Maar hey, dat is toch juist het avontuur?

Hard Werken: Maak je klaar om in het diepe te springen. Ja, er zijn momenten waarop je flink moet doorpakken, maar dat maakt het werken in de zon des te bevredigender!

Groei: Van het mixen van drankjes tot het entertainen van gasten, elke dag brengt nieuwe leermomenten met zich mee.

Playground: Chaos is onze tweede naam, maar dat is precies wat het hier zo leuk maakt!

Wil je werken op de meest betoverende locatie in Voorschoten? Bij Hof van Duivenvoorde is er ruimte voor gezelligheid voor jong en oud! Ben je gek op de horeca, maar wil je liever niet al te vaak 's avonds werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als bedieningsmedewerker verwelkom en bedien je onze gasten op een gastvrije manier, altijd met een glimlach, en help je graag je collega's.

Wat bieden wij:

  • Een jong team van ongelooflijk gezellige collega's.
  • Een prachtige, inspirerende werkplek.
  • Afwisselend werk waar zelfs ervaren collega's elke dag nog iets nieuws kunnen leren.
  • Hof van Duivenvoorde is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Daarnaast vinden er soms prachtige diners plaats in de avonduren.

Heb je vragen of ben je meteen enthousiast? Vraag een van onze collega's om meer informatie of stuur een e-mail naar *protected email*

Openingstijden


Adres

Hof van Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 1a
2252 AK Voorschoten

Telefoon:
E-mail: *protected email*Functie:bedieningsmedewerker
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hof van Duivenvoorde via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Wassenaar
  2. Bedieningsmedewerker Hof van Duivenvoorde 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures