Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker in Leiden

Bedrijfsomschrijving

Je treedt in dienst bij een familiebedrijf in Leiden, gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van watermeters, -mengers en ijswaterkoelers. Deze apparatuur is zorgvuldig afgestemd om een optimale controle te bieden, wat bijdraagt aan de kwaliteit van het deeg. Het klantenbestand varieert van kleine Franse bakkerijen tot grote industriële bakkerijen.

De kernwaarden van het bedrijf zijn van groot belang en de sfeer kan worden omschreven als warm en informeel. Het bedrijf staat bekend om betrokkenheid, loyaliteit en ondernemerschap. Je werkt samen met 16 directe collega's en geniet van gezamenlijke lunches. Op maandag en dinsdag wordt de lunch zelfs verzorgd door de werkgever! Binnen deze vier muren heerst een echt familiegevoel.

Ze zijn goed te bereiken vanuit Den Haag, Noordwijk en Zoetermeer. Er stopt vlakbij een bus maar er is ook gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Functieomschrijving

Als teamlid van het enthousiaste assemblageteam, werk je zij aan zij met vijf getalenteerde collega's om topklasse bakkerijapparatuur te vervaardigen! Jij vervult een onmisbare rol in het gehele ontwikkelingsproces, vanaf de allereerste fases tot aan de glansrijke afronding. Jouw technische vaardigheden en voortdurende leergierigheid vormen de drijvende kracht achter deze positie. Aangezien je te maken hebt met hoogwaardige producten uit de voedingsmiddelenindustrie, is het handhaven van een onberispelijk schone werkomgeving van cruciaal belang voor optimale hygiëne.

Maar dat is niet alles! Naast het gepassioneerd assembleren van leidingen, vakkundig solderen en nauwkeurig lijmen van onderdelen, en het vakkundig installeren van fittingen, omvat jouw takenpakket nog tal van andere boeiende verantwoordelijkheden. Benieuwd naar welke taken dat precies zijn? 

 • Uitvoeren van montagewerk op de apparaten;
 • Het registreren en administreren van het eind product op locatie;
 • Verzendklaar maken en verpakken van apparaten.

Het plezier neemt toe naarmate je alles beheerst. Je Senior collega legt het volledige proces aan je uit, van A tot Z. Zodra het inwerktraject is afgerond, ben je in staat zelfstandig aan de slag te gaan in de productieruimte in Leiden. Met jouw bijdrage help je niet alleen een lokale bakker, maar mogelijk ook bakkers elders in Europa. Hoe geweldig is dat!

Functie-eisen
 • Jouw achtergrond ligt op het gebied van techniek, zoals montage of installatietechniek; 
 • Je bent enthousiast om te leren en werk goed in een teamomgeving; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris op basis van ervaring tussen de €2.300,- en €2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Contract via Olympia of direct op contract bij de opdrachtgever;
 • Elk kwartaal een beoordeling met kans op verhoging;
 • Ontbijt met Pasen, zomer BBQ en een borrel met kerst;


Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of Floyd van Dorp. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Assemblagemedewerker Olympia 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures