Vacature Adviseur Techniek

Adviseur Techniek in Leiden

Adviseur Techniek

Leiden € 3.541 - € 5.335 per maand Ondersteunende diensten management en ondersteuning

Vacature details Sollicitatie

Welke uitdaging ga je aan?

Samen met je collega's draag je als adviseur techniek zorg dat de cliënten en medewerkers van GGZ Rivierduinen gehuisvest zijn in gebouwen die bijdragen aan het herstel van onze cliënten. Met jouw passie voor techniek omarm je de kernwaarden eigenaarschap, pro-activiteit en nabijheid. Creëer jij graag een omgeving waarin iedereen zich ondersteund voelt? Dan maken wij graag kennis met je!


Als adviseur techniek adviseer je en schrijf je beleidsvoorstellen ten aanzien van gebouw- en installatietechnische onderwerpen (E, W en B). Je adviseert over en initieert beleidsvoorstellen om de dienstverlening te laten bijdragen aan een optimaal behandelklimaat voor cliënten en een optimaal werkklimaat voor medewerkers. Tevens zorg je voor control op de kwaliteit van de dienstverlening. Daarbij beheer, toets en actualiseer je het opgestelde beleid aan in- en externe ontwikkelingen, wet- en regelgeving en knelpunten op de verschillende aandachtsgebieden. Op de gebieden veiligheid, facilitair en Arbo vindt er afstemming plaats met de desbetreffende adviseur.


Wie ben jij?


Om de functie van adviseur techniek goed uit te kunnen voeren ben je zelfstandig, leergiering en analytisch. Verder beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.


Verder beschik je over:

 • Een hbo+ werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding;
 • Relevante technische werkervaring;
 • Grondige kennis van alle in- en externe ontwikkelingen, wet- en regelgeving binnen je vakgebied.

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen het cluster Huisvesting & Facilitair. Door interne doorontwikkeling is dit een nieuw cluster binnen GGZ Rivierduinen en zijn we door groei op zoek naar uitbreiding. Om de dienstverlening structureel te blijven verbeteren is uitbreiding advies op zowel vastgoed als facilitair gerelateerde beleidsterreinen noodzakelijk. We werken volgens de kernwaarden: eigenaarschap, pro-activiteit en nabijheid.


Het cluster Huisvesting & Facilitair is verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling en beheer van de vastgoedportefeuille, als de facilitaire- en veiligheidsorganisatie. Het cluster kent de afdelingen Beleid & Projecten (advies, veiligheid, contractmanagement, projecten), Huisvesting (facilitair beheer), Services (groen, recepties, voeding, bedrijfsrestaurant, logistiek) en een afdeling Portefeuillemanagement. Het cluster wordt ondersteund door het Bedrijfsbureau. Al deze onderdelen werken nauw samen met de regiocoördinator huisvesting & facilitair en medewerker huisvesting & facilitair die in 5 regio's georganiseerd zijn. In totaal werken er 71 medewerkers.


De afdeling advies, veiligheid & compliance bestaat uit meerdere adviseurs met elk hun eigen expertise en aandachtsgebied en wordt ondersteund door een assistent-portefeuillemanagement. De afdeling wordt aangestuurd door de manager beleid & projecten.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.541,- en €5.335,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met of stuur een mail naar .
Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:adviseur techniek
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 5335
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Wassenaarkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Wassenaar
 2. Adviseur Techniek Leapfrog 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures